неділя, 27 грудня 2009 11:38

21-річний аргентинський футболіст потрапив у серйозне ДТП

21-річний аргентинський футболіст потрапив у серйозне ДТП

Один з найбільш багатообіцяючих гравців аргентинського футболу 21-річний Дієго Буонанотте потрапив у суботу в автомобільну аварію в провінції Санта-Фе в 370 кілометрах на північний захід від столиці Аргентини Буенос-Айреса, троє його супутників загинули.

Буонанотте, який має також італійське громадянство, грає на позиції атакуючого півзахисника футбольного клубу "Рівер Плейт" і молодіжної збірної Аргентини. "Аварія відбулася на сільській дорозі номер 65 в умовах сильної зливи, коли Дієго Буонанотте, який знаходився за кермом Peugeot 607 і троє його шкільних друзів поверталися з дискотеки в невелике селище Теоделіна, де проживають батьки Дієго.

Видно, водій не справився з управлінням, автомобіль з"їхав з траси і на великій швидкості врізався в дерево. Пасажири, що знаходилися в машині, загинули на місці трагедії, Буонанотте госпіталізований", - сказав в телеефірі представник дорожньої поліції Хосе Еспіноса.

Дієго Буонанотте знаходиться у відділення інтенсивної терапії клініки Сан-Мартін в місті Венадо-Туерто. Як заявив директор клініки Едуардо Аллегріні, життю футболіста ніщо не загрожує, хоча у нього зламані ключиця і праве плече, а також пошкоджена легеня.

У найближчий час Буонанотте на спеціально обладнаному літаку з лікарями буде доставлений в центральний госпіталь Буенос-Айреса.

За матеріалами Турнір, Еurosport.

Зараз ви читаєте новину «21-річний аргентинський футболіст потрапив у серйозне ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі