середа, 16 серпня 2023 00:30

Не будьте зубастими: що треба знати про мінет, від якого божеволіють чоловіки

Не будьте зубастими: що треба знати про мінет, від якого божеволіють чоловіки
Оральний секс має задовільняти обох партнерівФото: pixabay

Щоб задовільнитись оральним сексом, партнерам варто попередньо все обговорити аби насолоду отримали обидва.

Коли справа доходить від поцілунків до мінету, більшість жінок знають як його робити. Але у них немає членів, тому нерідко можна зустріти таку, яка думає, що гризе качан кукурудзи, а не береться за делікатне знаряддя насолоди, пише laweekly.

У гіршому випадку буде ривок, крик болю. Через такі неприємності оральний секс буде останній саме з цим партнером.

Оральні ласки – такий самий секс, як і будь-який інший його прояв. Млявий, беземоційний та неохочий мінет викликає таку саму ерекцію – ніяку. Якщо хочете, щоб хлопцеві сподобався мінет, робіть його з почуттям, пристрастю, любов'ю. Так, якби ви злизували смачне морозиво, пінку з латте або збиті вершки

Прелюдія

Уникайте безперервних ігор із пенісом. Чоловіка заводить легкий флірт, інтрижка, ненав'язливе погладжування рукою по штанах або спідній білизні, далі по самому члену та яєчкам, торкання губ в інтимній зоні. Але на цьому прелюдія до мінету та загравання зазвичай мають завершитися.

Не робіть боляче

Найбільша помилка, яку може зробити жінка — це бути занадто зубастою. Будь-який контакт зубів з пенісом неприпустимий. Найстрашніше, коли шкребеш зубами вгору-вниз по пенісу.

Під час мінету багато жінок нехтують стимуляцією головки пеніса, яєчок, мошонки, або навпаки, дуже концентруються тільки на конкретних зонах, занадто старанно здавлюють тіло в роті, пестять монотонно і однотипно.

Щоб не переставати дивувати і радувати чоловіка оральними ласками, практикуйте різні техніки мінету. Відточуйте до ідеалу навички прийомів, які найбільше подобаються вашому партнеру.

Говоріть

Не соромтеся запитувати свого партнера, які почуття та відчуття йому доставляють ті чи інші оральні ласки. Секс – це діалог. Завдяки йому чоловік і жінка вдосконалюють свої сексуальні стосунки.

Хороше мастило

Класний правильний мінет має бути мокрим. Не бійтеся переслинити, бійтеся пересушити. Оральні ласки по сухому не тільки не приносять задоволення, а й доставляють чоловікові дискомфорт та біль. Вологість - слиною або мастилом для орального сексу - підсвідомо посилає йому сигнал, що жінка збуджена і ще більше заводить чоловіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Більший – не значить кращий: який розмір пеніса доводить до оргазму

Звуковий супровід

Беззвучний секс можна порівняти з німим кіно. Якщо вашому чоловікові подобається чути звуки задоволення та солодкої млості, не стримуйте себе.

Фініш

Ніколи не виливайте з рота "білковий котейль" на партнера. Цим ви образите його. Краще вже виплюніть у підготовлений заздалегідь рушник, якщо не хочете випивати його оргазм.

Оральний секс - справа досить делікатна і далеко не для кожної жінки приємна. Міф, що мінет приносить задоволення тільки йому, розвіяний. Якщо партнер дотримується елементарних правил гігієни і збудить вас перед мінетом, ви також відчуєте задоволення. Головний секрет – не робити це "на суху". Досвідчені чоловіки знають, що збудження дівчини – запорука відмінного орального сексу.

Зараз ви читаєте новину «Не будьте зубастими: що треба знати про мінет, від якого божеволіють чоловіки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі