середа, 17 січня 2018 00:17

Переселенка емоційно висловилася про стосунки Сходу та Заходу України

  "Велику роль на непідконтрольною території Донбасу зараз грає російська пропаганда" - переселенка Галина Чумак. Фото: скріншот відео
"Велику роль на непідконтрольною території Донбасу зараз грає російська пропаганда" - переселенка Галина Чумак. Фото: скріншот відео

У відносини між громадянами України втрутилася третя сила, але прийде час, і українці в усьому розберуться.

Про в інтерв'ю "Ukrlife.TV" розповіла заслужений працівник культури України, колишній директор Донецького обласного художнього музею Галина Чумак.

"У наші відносини втрутилася третя сила, і ми не встигли розібратися, нам ніхто не давав на це час. А ми все одно одна сім'я, ми все одно одне ціле, і ми дуже добре розуміємо один одного. Нехай нам розповідають про бандерівців, нехай нам розповідають, що там суцільні зрадники, - немає, ми одна сім'я ", - говорить Галина.

За її словами, жителі Донбасу і Західної України завжди відчували себе родиною.

"Наших дітей возять на західну Україну. Вони відчувають себе однією сім'єю, їх там прекрасно приймають. І навпаки, діти приїжджають зі Львова, Чернівців, Тернополя на Донеччину, їх так само прекрасно приймають. Коли я ще в управлінні культури працювала, ми їздили на стажування в Івано-Франківську, Львівську області - завжди прекрасно приймали, і в Криму прекрасно приймали ", - згадує переселенка.

Галина Чумак впевнена, що велику роль на непідконтрольною території Донбасу зараз грає російська пропаганда, але впевнена, що з часом українці в усьому розберуться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переселенець отримав Головний водний Оскар Європи

Зі зменшенням температури на сході України багато переселенців вимушені повертатися до своїх домівок в ОРДЛО. Під час опитування 70% респондентів-переселенців розповіли, що повертаються до своїх домівок на окупованих територіях, бо там їм не треба сплачувати за оренду житла.

Зараз ви читаєте новину «Переселенка емоційно висловилася про стосунки Сходу та Заходу України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі