неділя, 02 липня 2017 00:17

Бізнес з 5 тис: луганчанка відкрила школи східних танців

  Танцювальний бізнес 23-річної Олесі Василець з Луганська нараховує 9 філій в Ірпені та Києві. Фото: з особистого архіву.
Танцювальний бізнес 23-річної Олесі Василець з Луганська нараховує 9 філій в Ірпені та Києві. Фото: з особистого архіву.

Студентка-переселенка з Луганська Олеся Василець відкрила мережу шкіл східних танців. 13 років займалася танцями. Щоб набрати потрібну суму працювала репетитором з англійської та прибиральницею

"Вчилася на денному відділенні, потім писала статті до журналу, брала ще додаткові замовлення на фрілансі та викладала індивідуально англійську мову – готувала дітей до ЗНО в Ірпені та Києві. Ввечері і до опівночі працювала прибиральницею. З усіх робіт відкладала та й накопичила 5 000 гривень", - розповідає Олеся порталу businesswoman.

В 2015 році дівчина зареєструвалася як підприємець та знайшла декілька варіантів оренди приміщення для занять з танців. Вклалася в рекламу в Інтернеті та банерну рекламу, і розпочала набір у першу групу для дітей школи східних танців "Гюррем".

"Перші півроку школу відвідували 2-3 дитини. Потім до групи записалися ще 8 учнів. З початку червня у школі танцювали вже 20 дітей. Почали також цікавитися й дорослі. Для них відкрила другу філію", - додає дівчина.

Танцювальний бізнес Олесі Василець нараховує 9 філій в Ірпені та Києві. В планах дівчини відкрити власну кав'ярню східних солодощів в Ірпені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вид на проживання за 15 хвилин" - дончанка про переїзд в Грузію

Переселенка Світлана Олєйнікова заснувала у Києві компанію з надання консалтингових послуг - "Synergy Development Consulting". Організація допомагає розвивати бізнес, громадські організації, співпрацює з державними структурами. Світлана обрала декілька напрямків роботи: розробка стратегії, проектний менеджмент, маркетингові дослідження, фандрейзинг та пошук інвестицій. По кожній з тем в організації проводять тренінги та консультації.

Зараз ви читаєте новину «Бізнес з 5 тис: луганчанка відкрила школи східних танців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі