середа, 16 березня 2016 18:29

Українці створили мобільний додаток для взаємодопомоги
4

Український додаток
Фото: Chummy
Український додаток
Український додаток Chummy - Find help nearby
Український додаток Chummy - Find help nearby

Українські розробники випустили унікальний мобільний додаток Chummy, що спонукає людей частіше допомагати один одному. Це - соцмережа, в якій користувач зможе звернутися за допомогою в будь-якій ситуації. Про це повідомляє JoInfo.

На відміну від Facebook, Twitter та інших соціальних мереж, орієнтованих виключно на обмін інформацією, Chummy створює умови для більш тісної і продуктивної взаємодії між користувачами. Людина, що зіштовхнулася з будь-якою повсякденною проблемою, може прямо попросити про допомогу оточуючих і максимально швидко знайти того, хто зможе йому допомогти.

"Chummy - це можливість отримати допомогу в будь-якій ситуації. Причому, допомога може бути як інформаційною, що передбачає пораду чи рекомендацію, так і цілком реальною. Для цього досить створити на карті точку і описати свою проблему. Інші користувачі зможуть прочитати повідомлення і допомогти вам. У залежності від ситуації, послання можна адресувати друзям, сусідам або випадковим користувачам, які опинилися поруч", - повідомляють розробники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Facebook купує популярний білоруський додаток MSQRD

Підґрунтям для створення програми стали зміни в менталітеті та образі мислення населення, викликані демократичними перетвореннями в країні. Українці готові приймати більш активну участь у суспільному житті і хочуть бути корисними іншим людям. З Chummy безкорислива взаємодопомога дуже скоро перестане бути виключно західною тенденцією, оскільки ідея програми полягає в тому, щоб зробити людей більш відкритими, готовими йти на контакт і допомагати один одному.

Нагадаємо, українці розробили навігатор нового покоління.

Зараз ви читаєте новину «Українці створили мобільний додаток для взаємодопомоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі