пʼятниця, 23 січня 2015 16:05

У мережі з'явилися "живі" фото нового Apple MacBook Air
3

У мережі з'явилися перші фотографії дисплейного блоку неоголошеного ноутбука Apple, які скорш за все є справжніми.

На знімках можна спостерігати 12-дюймовий дисплейний блок поряд з 13-дюймовим ноутбуком MacBook Pro і 9,7-дюймовим планшетом iPad, що дозволяє отримати уявлення про справжні габарити новинки.

Судячи з фотографій дисплей Apple MacBook Air 12 має як мінімум дві помітні відмінності від існуючих моделей. По-перше, надкушене яблуко на задній стороні кришки тепер не буде світиться характерним білим світлом, воно виконане в тому ж стилі, що і на кришці планшета iPad - у вигляді полірованої металевої вставки.

По-друге, окантовка навколо матриці буде не сріблястою, як у актуальних моделей MacBook Air, а чорної - у стилі старших моделей MacBook Pro. Вся передня поверхня дисплейного блоку також буде прикрита захисним склом за схемою "без рамок", яка використовується в тих же MacBook Pro. Про ширині самих рамок сказати що-небудь досить важко, так як вимкнений екран не дозволяє визначити межі матриці під захисним склом.

Цікаво, що основа корпусу нового ноутбука буде мати ті ж розміри, що і актуальний 11,6-дюймовий MacBook Air. Як неважко здогадатися, помістити більш великий 12-дюймовий екран в ті ж габарити вдалося за рахунок зменшення ширини рамки навколо екрану.

Нагадаємо, що за чутками, Apple MacBook Air наступного покоління має отримати Retina-дисплей з більш високою роздільною здатністю (і, можливо, IPS-матрицею), симетричний роз'єм USB Type-C, нові енергоефективні процесори Intel Core M "Broadwell" і безвентиляторну систему охолодження.

Зараз ви читаєте новину «У мережі з'явилися "живі" фото нового Apple MacBook Air». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі