четвер, 22 лютого 2018 13:18

Стало відомо, коли запрацює 4G

Стало відомо, коли запрацює 4G
4G в Україні з'явиться з липня. Фото: pic2.me

У липні запрацює масове покриття 4G інтернетом в Україні. У великих містах та на прикордонних пунктах - у квітні.

Про це заявив на прес-конференції президент компанії "Київстар" Петро Чернишов, повідомляє Укрінформ.

"Запуск 4G на частотах 2600 Мгц має відбутися в квітні. Це покриття набагато менше, ніж існуюче 3G. Міста-щасливчики - це Львів, Київ, Дніпро, Харків і Одеса. Але є й низка точок, які не пов'язані з містами. Є одеські місця відпочинку, прикордонні переходи, оскільки там величезна кількість людей скупчується. Враховуючи ефективність українського кордону, людям треба чимось займатися у той час, поки вони там стоять у чергах. Ми про це потурбуємося вже починаючи з квітня", - пояснив Чернишов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрзалізниця планує включити в ціну квитка послугу Wi-Fi

Також він зазначив, що масове покриття буде із липня на стандартних частотах 1800 Мгц.

Український оператор мобільного зв'язку "Київстар" списав з рахунку клієнта близько 4 тис. грн. На той момент клієнт був у літаку і не користувався послугами зв'язку.

"Лечу в літаку, висота 10 кілометрів. Телефон лежить у сумці. Тут приходить смс: "Вітаємо у роумінгу в літаках!". Тоді почали оновлюватися месенджери і загорівся значок EDGE", - написав у Facebook Олександр Довгопол.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, коли запрацює 4G». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі