понеділок, 14 грудня 2015 17:44

Соцмережа ВКонтакте запускає нову функцію для топ-користувачів

Соцмережа ВКонтакте запускає нову функцію для топ-користувачів

У відомих користувачів соцмережі ВКонтакте з'явиться нова вкладка "Записи", яка буде давати інформацію про перегляиі тієї чи іншого запису. Про це повідомляє ТАСС з посиланням на офіційного представника компанії.

"Ми випустили статистику для окремих записів в особистих профілів (як в групах). Поки вона доступна лише тим, у кого більше 10 тисяч передплатників і друзів", - уточнив він.

Поряд з закладками "Відвідуваність", "Охоплення" і "Активність" у користувача з'явиться вкладка "Записи". В ній містяться дані про кількість людей, які переглянули "пост" і всі "репости" - сумарно і тільки серед передплатників.

Повідомляється, що також можна буде дізнатися скільки "лайків" і "репостов" отримала запис і загальна кількість коментарів до неї. Також є дані про скарги, переходах по запису і нових передплатників. Оновлення інформації буде проходити автоматично.

"Перше, що нас запитали, коли ми представили статистику окремих записів груп, це статистика записів в особистих профілях. І це логічно, тому що для багатьох користувачів їх акаунти є важливим інструментом спілкування зі своєю аудиторією. Це нововведення допоможе їм оцінити популярність і охоплення кожного запису та на основі цього ефективніше будувати контентну політику на своїй сторінці "ВКонтакте", - прокоментував глава прес-служби компанії Георгій Лобушкин.

Зазначається, що вже зараз ВКонтакте налічує понад 300 млн зареєстрованих акаунтів. Згідно з даними компанії, щодня на сайт заходить більше 75 млн осіб.

Нагадаємо, від соцмереж вимагають моніторингу екстремістського контенту.

Зараз ви читаєте новину «Соцмережа ВКонтакте запускає нову функцію для топ-користувачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі