четвер, 15 грудня 2016 09:54

Що покласти дитині під подушку: 8 технічних подарунків до 200 грн
9

Напередодні Дня святого Миколая дітей починають мучити питання, що вони отримають під подушку. Батьків - чим порадувати свою дитину і як не витратити на подарунки всі гроші.

Традиційний подарунок у цей день здавна - простий набір солодощів: цукерки, пряники "миколайчики", які мають форму зірки або серця, тістечка чи кекси. Але доповнити подарунок можна й електронними дрібничками.

Gazeta.ua уклала список кращих електронних подарунків до 200 грн на Миколая для дітей.

Навушники

Вони стануть чудовим презентом для дитини, яка не уявляє свого життя без музики. Зважаючи на їхню недовговічність, навушники будуть доречні у будь-якому разі. Тим паче, можна знайти бюджетний варіант. Такі коштуватимуть від 85 грн. Сюди ж ще одна ідея - розгалужувач для навушників, тобто аудіо-сплітер. Він дозволяє під'єднувати до одного роз'єму дві і більше пар навушників одночасно і слухати музику разом із кимсь. Вартість - від 90 грн.

 

Рукавички для сенсорних екранів

На морозі щоразу виймати руки з теплої рукавиці, щоб зателефонувати або відповісти на дзвінок - страшенна мука. Такому подарунку зрадіє і дитина, і дорослий. Ціна їхня теж радує - від 129 грн.

 

Флешка

Вона знадобиться дитині у навчанні і в житті. Та й прослужить не один рік. Виробники пропонують великий вибір різного оформлення, дизайну, обсягу пам'яті флешок і цін на них. Можна знайти флешки від 100 грн.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-5 найцікавіших фактів про Святого Миколая, які варто розказати дітям

USB-хаб

Стане прекрасним доповненням робочого столу вашої дитину. Він являє пристрій, що збільшує кількість USB портів і дає можливість використовувати кілька USB-пристроїв одночасно. Вибір теж доволі широкий: будь-якої форми (роботи, котики, геометричні фігури), різнокольорові й однотонні. Ціна - від 135 грн.

 

USB-світильник

Якщо вашу дитину не відірвати від ноутбука навіть вночі чи в дорозі - підсвітка клавіатури стане незамінним атрибутом. Коштує - від 50 грн.

 

Кружка-чайник

У такій кружці напої завжди залишатимуться гарячі. Вона, на відміну від термоса, може сама підігрівати напої. Коштує такий пристрій від 175 грн. Ще є варіація такого подарунку - кружка-кип'ятильник. Це, якщо ваша дитина часто їздить у подорожі, екскурсії, на виступи тощо. Така кружка призначена для швидкого кип'ятіння води в не домашніх умовах. Коштує від 115 грн.

 

Монопод для селфі

Селфоманію ніхто не скасовував і якщо ваша дитина любить себе фотографувати, чому б не подарувати їй селфі-палицю. Вартість - від 160 грн.

 

Карта пам'яті

Такий подарунок допоможе вашому чаду зберігати необмежену кількість фото, аудіо, відео на своєму ґаджеті. Купити її можна від 100 грн.

 
Зараз ви читаєте новину «Що покласти дитині під подушку: 8 технічних подарунків до 200 грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі