четвер, 18 січня 2018 13:35

Повідомили дату виходу Samsung Galaxy S9

Повідомили дату виходу Samsung Galaxy S9
Ґаджет з'явиться у магазинах з 16 березня. Фото: androidlime

Південнокорейський виробник Samsung презентує новий ґаджет Galaxy S9 на виставці MWC 2018 у Барселоні. Вона триватиме з 26 лютого до 1 березня.

У магазини смартфон надійде 16 березня. За два тижні до того відкриють передзамовлення на Galaxy S9. Про це повідомляє keddr.com.

Смартфон має загнутий з боків 5,8-дюймовий екран. Роздільна здатність - Quad HD. Основна камера 12 МП. Фронтальна - 8 МП. Об'єм вбудованої пам'яті - 64 ГБ. Оперативна - 4 ГБ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 найбільших провалів у техніці 2017 року

Samsung Galaxy S9 буде захищений від води і пилу за стандартом IP68. Сканер відбитків пальців буде розташований знизу від модуля камери. Крім того, пристрій отримає сканер райдужної оболонки ока і підтримку бездротової зарядки.

Ймовірно, ґаджет оснастять акумулятором ємністю 3000 мАг або 3500 мАг.

На виставці CES 2018, яка тривала з 9 по 12 січня, Samsung показала нові електронні пристрої від експериментальної лабораторії C-Lab. Це - акустична система S-Ray, гарнітура для людей з поганим зором Relumino та фітнес-трекер GoBreath.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили дату виходу Samsung Galaxy S9». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі