вівторок, 06 червня 2017 14:08

Планшет iPad Pro отримав діагональ 10,5 дм

Планшет iPad Pro отримав діагональ 10,5 дм
Діагональ пристрою збільшилася на 20% у порівнянні з 9,7-дюймовим iPad Pro. Фото: 3dnews

Компанія Apple на конференції для розробників WWDC 2017 показала новий iPad Pro з 10,5-дюймовим дисплеєм.

Діагональ пристрою збільшили на 20% порівняно з 9,7-дюймовим iPad Pro.

Рамки дисплея нового пристрою стали тонші, а його вага - 450 гр.

У виробництві нового планшета компанія використовує дисплей з технологією True Tone з розширеним колірним охопленням, максимальною яскравістю і підтримкою HDR-відео. Дисплей нового iPad Pro підтримує технологію ProMotion, що може оновлювати екран з частотою 120 Гц. Завдяки цьому картинка на екрані 10,5-дюймового iPad Pro виглядає набагато плавніше. Про це повідомляє Іtc.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple представила iMac Pro з 5K-дисплеєм

Для економії енергії дисплей ProMotion автоматично регулює частоту оновлення екрану залежно від відтвореного контенту. Дисплей у нових планшетах отримав покращене покриття антивідблиску, а яскравість стала вище. Технологія True Tone динамічно налаштовує баланс білого під зовнішнє освітлення, а розширений колірний обхват дозволяє передавати реалістичніше зображення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Представили ОС Apple WatchOS 4 з новими циферблатами і фітнес-можливостями

Вартість iPad Pro починатиметься з $649.

Компанію Apple створили 1976 роre. Вона виробляє смартфони iPhone, планшети iPad, MacBook, настільні комп'ютери iMac, музичні плеєри iPod, а також іншу високотехнологічну техніку. Ринкова капіталізація Apple перевищує $800 млрд.

Зараз ви читаєте новину «Планшет iPad Pro отримав діагональ 10,5 дм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі