пʼятниця, 11 січня 2019 08:23

Маск показав реальне фото нового космічного корабля

Маск показав реальне фото нового космічного корабля
Ілон Маск показав реальне фото нового космічного корабля Starship. Фото: narodna-pravda.ua

Засновник компанії SpaceX Ілон Маск показав реальне фото нового космічного корабля Starship.

"Щойно завершено зборку тестової ракети Starship на стартовому майданчику SpaceX в Техасі. Це реальне фото, а не рендеринг. Це для суборбітальних тестів VTOL (вертикального підйому та посадки). Орбітальна версія вище, має більш товсту оболонку (немає зморшок) і плавно вигнуту секцію носа", - написав учений у Twitter.

Компанія SpaceX займається розробкою космічного кораблю Starship і гігантської ракети Super Heavy, щоб робити перельоти із людьми на Місяць і назад, на Марс, та загалом по всій Сонячній системі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ілон Маск показав прототип марсіанського космічного корабля

Як повідомляв мільярдер, перший політ на Марс з екіпажем і сотнею пасажирів стане можливим вже в середині 2020-х років, але за умовою, що розробка корабля пройде успішно.

Компанія Ілона Маска SpaceX приблизно через місяць запустить в космос корабель Crew Dragon і ракету-носій Falcon 9. Це буде тестовий політ без екіпажу, старт корабля з астронавтами запланований вже на літо.

Зараз ви читаєте новину «Маск показав реальне фото нового космічного корабля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі