середа, 25 березня 2020 11:29

iPhone 12: коли вийде новинка та якою вона буде

iPhone 12: коли вийде новинка та якою вона буде
Apple iPhone 12 получит уникальную камеру и экран. Фото jablickar.cz

Після закінчення карантину Apple покаже новий пристрій з найпотужнішою камерою і екраном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Xiaomi показав смартфон із п'ятьма камерами

Головним поліпшенням у iPhone 12 Pro Max є нова сенсорна стабілізація зображення для основної камери. Це оновлення робить знімки без тремтіння під час руху. При цьому, оновлення технології не вплине на корпус і дозволить зберегти його більш тонким.

Камера у новій преміум-моделі має основний великий сенсор діафрагмою 1,9.Також моделі iPhone 12 Pro і 12 Pro Max вийдуть з новими камерами 3D ToF. Вони допоможуть в портретній фотографії.

Аналітик Kуo розповів, що новинка матиме - 5,4-дюймовий дисплей з подвійною камерою, 6,1-дюймовий дисплей з потрійною камерою із датчиком 3D ToF та 6,7-дюймовий дисплей.

Пристрій матиме екран OLED ProMotion з підтримкою 120 Гц, з'єднання mmWave 5G і 6 ГБ оперативної пам'яті. Процессор від Apple A14 Bionic SoC. Ціну та більш детальні характеристики у компанії не розголошують до презентації.

Рік тому компанія Apple офіційно заявила, що призупиняє роботу над проєктом фірмової бездротової зарядки AirPower. Однак, зараз популярний аналітик Джон Проссер заявив, що корпорація відновила роботу над універсальним бездротовим зарядним пристроєм.

Зараз ви читаєте новину «iPhone 12: коли вийде новинка та якою вона буде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі