неділя, 31 березня 2013 14:42

Венесуельські ув'язнені відкрили у в'язниці нічний клуб

Венесуельські ув'язнені відкрили у в'язниці нічний клуб
Фото: AFP

У венесуельській в'язниці ув'язнені відкрили нічний клуб зі світломузикою і стриптизерками. Про це повідомляє Agence France-Presse з посиланням на місцеву пресу.

На відкритті клубу у в'язниці на острові Маргарита присутні родичі та знайомі ув'язнених, що активно висвітлювали захід у соціальних мережах. Згідно розісланим організаторами заходу запрошеннями, в клубі встановлені кондиціонери, а також професійне музичне та світлове обладнання.

Анонімні джерела в міністерстві у справах в'язниць підтвердили місцевим журналістам інформацію про крупну вечірку у виправній установі. За їх словами, захід тривав всю ніч на 29 березня. Офіційного коментаря з боку відомства поки не надходило.

За даними The New York Times, ще до відкриття клубу ув'язнені цієї в'язниці, засуджені переважно за виробництво і збут наркотиків, фактично управляли нею, підкуповуючи охорону. На території виправної установи є арена для півнячих боїв і басейн. Крім того, ув'язнені безперешкодно вживають у в'язниці алкоголь і марихуану.

У той же час умови утримання в більшості венесуельських в'язниць незалежні спостерігачі оцінюють як украй важкі. Щорічно в них гинуть приблизно 600 осіб. Багато в чому це пов'язано з високим рівнем насильства і переповненістю камер. В даний час у в'язницях Венесуели міститься близько 48 тисяч осіб при їх загальній місткості в 16 тисяч.

Зараз ви читаєте новину «Венесуельські ув'язнені відкрили у в'язниці нічний клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі