вівторок, 15 жовтня 2019 23:28

Ведмедик Тедді святкує День народження: вражаючі фото з усього світу
16

Фото: dailymail.co.uk

Ведмедик Тедді святкує День народження. З цієї нагоди власники цих іграшок сфотографували їх у громадських місцях.

Це підкреслює глобальне охоплення цього ведмедика, адже фото є мало не з усіх куточків світу.

Їх переодягають в костюми та сукні. Садять в потяги, автобусні зупинки, а кафе та ресторани. Тедді усюди.

М'який ведмедик з'явився на світ в Америці в 1903 році і був названий на честь тодішнього президента Теодора Рузвельта. Незадовго до цього Рузвельт взяв участь в полюванні на ведмедів. Єгері трохи перестаралися, піймавши для нього ведмедя і прив'язавши його до дерева. Чоловік відмовився стріляти в підставлену так тварину.

Власник маленької крамниці в Брукліні Моріс Мічтом попросив свою дружину Роуз зшити маленького ведмедя, і виставив його у вітрині магазинчика під назвою "Ведмідь Тедді" (маючи на увазі - що належить Тедді). Звір мав шалений успіх, і після дозволу, виданого Рузвельтом на продаж іграшки під його ім'ям.

Моріс створив компанію з виробництва іграшок, яка існує і зараз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зворушливі фото козенят, які своєю миловидністю не поступаються котам

З часом ведмеді не втрачають популярності. Стає модним колекціонувати іграшки, особливо зроблені з натурального хутра і дорогих тканин.

На одному з аукціонів Крісті ведмідь зразка 1929 року з мохеру продали за 90 тисяч доларів.

Умовити батьків завести домашню тварину — завдання не з легких. Зазвичай вони не поступаються до останнього. Стверджують, що ніколи не погодяться ділити простір з кішкою або собакою й навіть підуть з дому, якщо чотирилапе створіння з'явиться на порозі. Коли ж таки здаються й дають вимушену згоду, самі настільки прив'язуються до нових членів сім'ї, що життя своє без них вже не уявляють.

Зараз ви читаєте новину «Ведмедик Тедді святкує День народження: вражаючі фото з усього світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі