понеділок, 22 квітня 2024 16:44

Для собак відкрили авіакомпанію. Скільки коштуватиме квиток

У США відкрили авіакомпанію для собак.

Автор: linkedin
  Для собак створили окрему авіакомпанію
Для собак створили окрему авіакомпанію

Ціна квитка складає від $6 до 8 тис. Для господарів собак квиток буде безплатним, пише timeout.

Рейси планують виконувати з Нью-Йорка до Лос-Анджелеса, а також з Нью-Йорка до Лондона. Польоти стартують уже з наступного місяця.

Собаки матимуть змогу грати з іншими тваринами під час рейсу або проводити час зі своїми господарями. Для вихованців також підготували розваги. У салоні гратиме заспокійлива музика. Щоб допомогти уникнути неприємного відчуття тиску у вухах на підйомах та спусках тваринам даватимуть воду або кістковий бульйон.

"Це включає команду консьєржів, яка дбає про комфорт як собак, так і людей. У лаунжі перед посадкою є час спілкування з собаками, тож кожен порозуміється в повітрі", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Їсть, як король і має гардероб за $2500: чихуахуа подорожує світом і зупиняється в п'ятизіркових готелях

Наразі кількість польотів обмежена, але після цих польотів Bark буде розширюватися на основі відгуків клієнтів, вдосконалюючи досвід,.

Рейси підійдуть для тварин будь-якого розміру, але не для тривожних.

Собаки належать до найулюбленіших свійських тварин. Однак є породи, які є більш небезпечними, ніж інші та можуть нашкодити людині. Німецька вівчарка відома своїм розумом, дуже часто ця порода служить у поліції. Це тварина, яка завжди шукає свій дім та свою сім'ю.

Пес охороняє весь будинок і любить дбати про своїх господарів. Проте німецькі вівчарки бувають люті, але тільки тому, що вони зазнали жорстокого поводження, навчені їх власником атакувати або просто тому, що вони голодні. Тому їх краще не обирати для дому.

Зараз ви читаєте новину «Для собак відкрили авіакомпанію. Скільки коштуватиме квиток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі