неділя, 21 квітня 2024 19:34

Які породи собак є найласкавішими: здивуєтесь, хто очолив рейтинг
11

Є породи собак, які ніколи не відмовляться від обіймів. Вони завжди потребують любові від свого господаря.

Автор: pinterest
  10 порід собак, які обожнюють ласку та обійми
10 порід собак, які обожнюють ласку та обійми

Якщо ви шукаєте собаку, яка буде відданим і люблячим домашнім улюбленцем і зможе згорнутися калачиком з вами на дивані на ніч, то є породи, які перші у списку побажань, пише scotsman.

Ось 10 найбільш люблячих і ніжних порід собак за версією Американського кінологічного клубу.

Боксер. Час від часу вони можуть виглядати трохи сварливими, але боксери відомі тим, що створюють надзвичайно глибокі та міцні зв'язки зі своєю родиною. Це означає, що вони вимагають більше уваги та ласки, ніж інші собаки, але віддзеркалюють це вдесятеро.

Автор: pinterest
  Боксер
Боксер

Джек-рассел-тер'єр. Демонструє свою глибоку прихильність до своїх власників трьома різними способами: старанно слідує за ними, притуляючись, коли це можливо, і захищає, коли мова заходить про незнайомців.

Автор: pinterest
  Джек-рассел-тер'єр
Джек-рассел-тер'єр

Кавалер-кінг-чарльз-спаніель. Відданий і ласкавий пес. Це ще один собака, який буде слідувати за вами по дому.

Автор: pinterest
  Кавалер-кінг-чарльз-спаніель
Кавалер-кінг-чарльз-спаніель

Грейхаунд. Порода відома насамперед своєю швидкістю. Але, коли цей собака не бігає парком, він перетворюється на ледаче створіння з ніжним і ласкавим характером, що робить грейхаунда чудовим терапевтом.

Автор: pinterest
  Грейхаунд
Грейхаунд

Такса. Якщо у вас є такса, ви не сумніваєтеся, що ви її улюблена людина в світі. Вона із задоволенням буде годинами спати у вас на колінах. Також такси люблять перекинутися на спину, вимагаючи, щоб власник полоскотав їм животика.

Автор: pinterest
  Такса
Такса

Золотистий ретривер. Так само, як і його двоюрідний брат-лабрадор, золотистий ретривер живе, щоб любити людей, утворюючи особливо міцні та ласкаві зв'язки з дітьми.

Автор: pinterest
  Золотистий ретривер
Золотистий ретривер

Бішон-фрізе. Улюблене місце цього пса – у вас на колінах, або, згорнувшись калачиком у вас в ногах на ліжку. Їхній милий характер означає, що вони гарантовано добре ладнатимуть майже з будь-ким, але збережуть особливу кількість любові до своєї родини.

Автор: pinterest
  Бішон-фрізе
Бішон-фрізе

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від шкарпеток до меблів: 10 порід собак, які здатні нищити все довкола

Лабрадор-ретривер. Нікого, хто має лабрадора-ретривера, не здивує поява цього собаки у списку найласкавіших порід. Вони відомі як ніжні, віддані та дуже ласкаві.

Автор: pinterest
  Лабрадор-ретривер
Лабрадор-ретривер

Ньюфаундленд. Ніжні велетні, ньюфаундленди потребують багато вправ, але наприкінці довгої прогулянки вони не люблять ніщо інше, як згорнутися калачиком біля свого власника, наче величезні плюшеві ведмедики. Вони також неймовірно ніжні та люблячі з дітьми.

Автор: pinterest
  Ньюфаундленд
Ньюфаундленд

Мопс. Немає нічого, що подобається мопсу більше, ніж коли він сидить на колінах свого господаря, проводячи години, коли його погладжують. Вони також слідуватимуть за вами, як тінь, що пояснює їхнє прізвисько "собака на липучках".

Автор: pinterest
  Мопс
Мопс

Деякі породи собак відомі своєю сонячною вдачею. Вони від природи є грайливими, доброзичливими та переповненими ентузіазмом до життя.

Якщо ви шукаєте пухнастого компаньйона, який гарантовано принесе сонце у ваші дні, розповімо про найщасливіші породи собак.

Усміхнені песики з цього списку мають природну схильність до веселого настрою.

Зараз ви читаєте новину «Які породи собак є найласкавішими: здивуєтесь, хто очолив рейтинг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі