понеділок, 26 вересня 2011 17:29

У магазині для собак продаються мереживні сукні, смокінги та сонцезахисні креми

У магазині для собак продаються мереживні сукні, смокінги та сонцезахисні креми

На французькому курорті відкрився магазин для "модних" домашніх тварин La Pet Avenue. Основний асортимент бутіка призначений для собак.

У кварталі дю Пор в Ніцці Жонатан Равалек відкрив шоу-рум для чотириногих друзів людини - собак, котів та тхорів. Його магазин був відкритий в Інтернеті 2007 року. Клієнтам магазину пропонується широкий асортимент одягу, аксесуарів та засобів з догляду за тваринами. Тут можна знайти все необхідне для своїх вихованців - білі мереживні сукні, смокінги, строкаті светри, блузони і т. д.

У La Pet Avenue також можна ознайомитися з тенденціями в світі моди домашніх улюбленців, з лінією спа-продуктів, солями для ванн і сонцезахисним кремом для тварин.

Особливу увагу власник бутіка приділяє песикам породи чіхуахуа, бульдогам, мопсам, лхасам апсо, болонкам і ши-тцу.

Жонатан провів невелике дослідження і з'ясував, що відвідувачів його магазину можна розділити на дві групи - людей у ??віці від 18 до 27 років і від 40 до 60 років. "В основному це жінки", - зазначає він.

За його словами, більш зрілі клієнти приділяють багато уваги комфорту й турботі про своїх улюбленців, молоді ж "женуться за модою".

"Вони показують своїх собачок, начебто нову сумку", - говорить він. Молоді клієнти купують для своїх вихованців майки без рукавів, сонячні окуляри, бейсболки, брошки, а також іноді фарбують їм нігті.

Господар магазину зазначив, що собака - не просто домашня тварина, а член сім'ї, який заслуговує гідної уваги та ставлення, повідомляє Nice Matin.

Зараз ви читаєте новину «У магазині для собак продаються мереживні сукні, смокінги та сонцезахисні креми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі