четвер, 26 липня 2018 18:11

Справжнє мистецтво - показали найкращі фото, зняті на iPhone
19

Знімок з назвою «Переміщені» отримав золотий приз конкурсу. Він показує дітей, які дивляться фільм про здоров'я і санітарію поблизу табору біженців в Бангладеші. Автор: Жасмін Салам
Знімок «Баяна в жовтому і блактному» на iPhone 6S в Сальвадор-де-Баія, Бразилія. Автор: Олександр Вебер
Зображення «Око за око». Показує хлопчика на березі моря в провінції ЯнТай Шандонг, Китай. Автор: Хуапенг Чжао
1-е місце в категорії «Абстракція». Автор: Глен Хоман
1-е місце в категорії «Тварини». Автор: Робін Робертіс

Показали найкращі знімки, зроблені на iPhone за версією iPhone Photography Awards 2018.

При оцінці фотографій враховували такі критерії, як художня цінність, оригінальність, зміст, стиль. Учасники конкурсу змагалися у 18-ти різних категоріях. Кожен учасник мав можливість поборотися за головний приз - титул Grand Prize Winner Photographer of the Year.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 тис. метрів над рівнем неба: показали фото з відкритої кабіни літака

Цього року головний приз отримав фотограф з Бангладеш Джаш Салам - за знімок, зроблений на iPhone 7. На фотографії показані діти рохінджа, які дивляться фільм про здоров'я біля табору біженців.

У Британії визначили 10 найкращих робіт фотоконкурсу Astronomy Photographer Of The Year 2018. На щорічні змагання, оголошених Гринвіцькою королівською обсерваторією, надіслали 4200 знімків. Участь узяли астрофотографи з 91 країни.

Зараз ви читаєте новину «Справжнє мистецтво - показали найкращі фото, зняті на iPhone». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі