пʼятниця, 19 серпня 2011 13:57

Собака стрибав з парашутом більше 60 разів

Автор: Фото: metro
 

Десятирічний мопс Отіс став рекордсменом і справжнім ветераном зі стрибків з парашутом. На цьому знімку він зі своїм господарем стрибає 64-й раз.

За словами господаря, Уілла ДаСільви, собака, коли був цуценятком, став частиною сім'ї і здійснив свій перший стрибок 10 років тому з висоти 900 метрів.

"Це був його перший стрибок з невеликої висоти, - розповідає господар Отіса. - Ми просто хотіли подивитись, чи сподобається йому ця затія. Але пізніше він став облизуватися і всіма силами показував, що дуже хоче ще раз піднятись у повітря".

Автор: Фото: metro
 

За словами Уілла, Отіс тихенько сидить, поки піднімається літак, але, коли підходить час стрибка, він лягає на підлогу й розправляє лапи, щоб його одягли в екіпіровку.

"Він повністю усвідомлює, що відбувається, коли він падає, і те, що він летить у вільному польоті", - коментує стрибки господар Отіса.

Популярність мопса принесла успіх центру і власникові парашутного бізнесу Біллу Досу. Адже зараз люди з чотириногими друзями з усієї Америки приїжджають здійснити стрибок зі своїми улюбленцями.

Незважаючи на небезпеку такого спорту, Уілл стверджує, що єдина небезпека, яка може загрожувати Отісу - його харчування: "Він швидше помре від переїдання, ніж від стрибків з парашутом".

Зараз ви читаєте новину «Собака стрибав з парашутом більше 60 разів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі