вівторок, 23 квітня 2019 23:28

Сфінкси зачаровують: 20 неймовірних фото кошенят
10

Коти сфінкс володіють особливим шармом та красою. Характер кота не менш привабливий. Тому ця порода так високо цінується справжніми любителями кішок.

Невеликий пушок на тілі тварини може з'явитися тільки в холодну пору року. В основному - це повністю лисий кіт. Тим він і відрізняється від канадського сфінкса. Останній має зморшкувате м'яке тільце, оксамитове на дотик. Шкірний покрив збирається внизу пахової області та живота складочками.

У середині 1960-х років кіт в Онтаріо на півночі Канади народила лисе кошеня, як результат природної генетичної мутації. Слідом за цією аномалією було народження двох окремих наборів голих кошенят в середині 1970-х в Торонто і Міннесоті. Завдяки ретельному розведенню кішка Сфінкса перетворилася на унікальну тварину.

Так особливу увагу заслуговують кошенята. Про це Вoredpanda.

Люди люблять кошенят, тому що вони маленькі і пухнасті - але що ховається під всім цим хутром. У сфінксівйого немає, але вони не менш привабливі. Це доводить колекція фото лисих кошенят.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Собаки проти котів: чиї господарі почуваються щасливішими

Донський сфінкс вважається мирною твариною, яка позбавлена будь-якої агресії. Це добрий і ніжний звір, який сильно прив'язаний до своїх господарів. Однак в своїй поведінці кіт демонструє незалежність та рівноправність.

Власники сфінксів повинні бути готові мити своїх вихованців один раз на тиждень і регулярно витирати тіла мочалкою, оскільки їх шкіра приваблює частинки пилу, пилок і бруд разом з мертвою шкірою. Без захисного покриття вони також схильні до сонячних опіків, перегріву і холоду.

У розпорядженні Єлизавети II є цілий штат пухнастих вихованців, які повинні невпинно охороняти всі важливі державні об'єкти. Так, наприклад, в Лондонських бібліотеках, архівах та інших приміщеннях, що мають державне значення, коти за справжнню зарплату зобов'язані відловлювати гризунів, що роблять замах на цінні папери.

Зараз ви читаєте новину «Сфінкси зачаровують: 20 неймовірних фото кошенят». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі