неділя, 12 серпня 2012 07:34

Найшвидший у світі принтер друкує зі швидкістю 152 сторінки на годину

Найшвидший у світі принтер друкує зі швидкістю 152 сторінки на годину
creep.ru

Японська компанія Kyocera Corp оголосила про створення найшвидшого струменевого принтера в світі. Пристрій здатен друкувати 152 сторінки на хвилину.

Новинка наразі використовується тільки в самій компанії. На ринок прилад надійде лише через рік.

Основною родзинкою принтера є його друкуюча головка. Як і у звичайних струменевих принтерів її роздільна здатність становить 300dpi, але тут передбачений одночасний друк з двох сторін аркуша. Крім того, папером фактично пересувається не одна друкувальна головка, а дві, що дозволяє пристрою в режимі чорно-білого друку досягати настільки видатного показника.

Здвоєна друкуюча головка виконана на одній базі, тож споживачам не потрібно буде купувати два комплекти чорнил для принтера. Ширина головки складає 112 мм, що робить її найбільшою за цим показником у світі. Розробники ще мають дати раду з поламками рухомих частик принтера та поліпшити якість кольорових зображень.

Надихає винахідників те, що на ринку комерційного друку машини з високою швидкістю користуються величезним попитом, бо дозволяють істотно заощадити час, необхідний для видання накладів у сотні тисяч сторінок.

Зараз ви читаєте новину «Найшвидший у світі принтер друкує зі швидкістю 152 сторінки на годину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі