середа, 04 вересня 2013 11:23

Путін запевнив, що справді зловив 21-кілограмову щуку і зробив з неї котлети

Путін запевнив, що справді зловив 21-кілограмову щуку і зробив з неї котлети
Фото: pravda.ru

Президент РФ Володимир Путін запевняє, що дійсно упіймав велику щуку, з якою був всфотографований на змінку, і це змінило його ставлення до риболовлі.

"Щуку я дійсно піймав. Це перша моя щука в житті ось такого розміру. Там всередині у неї виявилася ще риба, грамів на 250 або на 300. Тому, я думаю, вона така важка виявилася", - сказав Путін, відповідаючи на питання журналістів першого каналу та агентства Associated Press.

"Тягнув я її три хвилини, це все зафіксовано. Це породило у мене певний інтерес до риболовлі, - зазначив президент. - Тут немає нічого дивного, що такий нікудишній рибалка, як я, зловив таку щуку. Тому що там майже людей немає, тобто не майже, там немає людей. Найближче житло за 300 км від цього озера. Озеро високогірне, на висоті 1,7 тис. метрів. Там немає нікого, хто виловлював би цю рибу. Мабуть, це не така вже велика доблесть, насправді. Але після цього я, мабуть, займуся риболовлею по-серйозному, мені сподобалося."

26 липня прес-секретар глави держави Дмитро Пєсков повідомив, що Путін і прем'єр -міністр Росії Дмитро Медведєв недавні вихідні провели разом на відпочинку в Хакасії і Тиві . У ході цієї поїздки, за його словами, президент на озері Токпак -Холь зловив щуку вагою понад 21 кілограми.

Зараз ви читаєте новину «Путін запевнив, що справді зловив 21-кілограмову щуку і зробив з неї котлети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі