четвер, 15 листопада 2012 07:47

Принц Чарльз розвінчав міф про сім яєць на сніданок

Принц Чарльз розвінчав міф про сім яєць на сніданок

Представники королівського двору Великобританії спростували інформацію про те, що принц Уельський Чарльз просить подавати йому на сніданок сім яєць, але завжди з'їдає тільки одне з них. Відповідь на питання про звички спадкоємця британського трону з'явився на його офіційному сайті, повідомляє BBC News. Міф про сім яєць був розвінчаний в рамках перезапуску сайту Чарльза.

Вперше про те, що принц Чарльз замовляє до сніданку сім яєць, написав британський журналіст Джеремі Паксман. Про незвичайні пристрасті принца він розповів у своїй книзі "On Royalty: A Very Polite Inquiry into Some Strangely Related Families", що вийшла в 2006 році. У ній він стверджував, що про звичку Чарльза вибирати до сніданку одне із семи поданих на сніданок яєць, йому розповів дргу принца.

На оновленому сайті відповідь на питання про семи яйцях з'явився в розділі FAQ (часті запитання). У відповіді Кларенс-хаус сказано, що принц ніколи не замовляє і не замовляв досі ні до сніданку, ні до будь-якого іншого часу прийому їжі сім яєць.

Зараз ви читаєте новину «Принц Чарльз розвінчав міф про сім яєць на сніданок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі