середа, 13 вересня 2023 13:58

Переставте одного сірника: люди з високим IQ розгадають головоломку за лічені хвилини

Сірникові головоломки - одні з найпоширеніших. Людям, які люблять розгадувати складні головоломки, обов'язково варто спробувати розв'язати цю.

Люди з високим IQ можуть впоратися з новою сірниковою головоломкоюз за лічені хвилини. Декому достатньо навіть декількох секунд, пише Fresherslive.

Завдання таке: перетворіть рівняння 9-3=9 у правильне, прибравши лише одного сірника. Ви маєте необмежену кількість часу. Але ідеально, якщо вдасться розгадати за хвилину.

Автор: fresherslive
  Головоломки із сірниками: лише найрозумніші розгадають за лічені секунди  чи хвилини
Головоломки із сірниками: лише найрозумніші розгадають за лічені секунди чи хвилини

Головоломки із сірниками розвивають навички критичного мислення. Покращують просторове мислення. Поліпшують зосередженість і уважність, а також розумове тренування з низьким рівнем стресу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Є 10 секунд: один із тисячі може порахувати кільця. Спробуйте і ви

Якщо ви не змогли впоратися із цим завданням, то погляньте на зображення нижче. Правильну відповідь показали стрілкою.

Автор: fresherslive
  Головоломки із сірниками: лише найрозумніші розгадають за лічені секунди  чи хвилини
Головоломки із сірниками: лише найрозумніші розгадають за лічені секунди чи хвилини

Цифрові головоломки чудово зберігають гостроту зору і розвивають увагу. Такі загадки досить прості, якщо розібратися у їх вирішенні. В кожного своя стратегія знайти правильну відповідь.

У мережі з'явилась нова гра, яку можна розгадати буквально протягом 15 секунд. Цей мозковий тест на спостереження можуть пройти люди, які мають нестандартне мислення. Гляньте уважно на зображення: знайдіть число 662 серед 672 за 15 секунд.

Зараз ви читаєте новину «Переставте одного сірника: люди з високим IQ розгадають головоломку за лічені хвилини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі