четвер, 29 грудня 2011 10:17

Перед Новим роком у Нью-Йорку погані спогади можна порізати або розбити молотком

Перед Новим роком у Нью-Йорку погані спогади можна порізати або розбити молотком

Позбутись негативних спогадів і залишити їх у минулому році жителям Нью-Йорка і численним туристам допомагає звичайна машинка для різання паперу, що встановлена ??на центральній площі Нью-Йорка Таймс-сквер. Як передає ИТАР-ТАСС, кожен у ці передноворічні дні може кинути в автомат будь-які документальні свідчення негативних подій, що відбулися в 2011 році.

Люди шикуються в чергу до машинки, яка невтомно "перемелює" фотографії колишніх коханих, документи, що нагадують про витрати та рахунки, штрафи за неправильну парковку, газети з неприємними статтями та інший паперовий непотріб, який навіює нерадісні думки. Деякі навіть приносять результати медичних аналізів, які не сподобалися їм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дослідники вважають, що неприємні спогади потрібно стирати

Кожен пише про те, що найбільше "отруювало життя" у році, що минає. Як обіцяють організатори акції, найбільш творчий її учасник отримає суперприз - iPad-2.

Цього року всі бажаючі можуть не тільки "подрібнити" свої погані спогади, а й "розбити" їх. Для цього недалеко від машинки лежить спеціальний важкий молоток. "Все, що ви напишете на листочках і пропустите через автомат, буде в кінцевому підсумку перероблено, так що від ваших поганих спогадів нічого не залишиться. Якщо ж ви хочете позбутися від будь-якого предмета - наприклад, мобільного телефону або незручного стільця - ми дамо вам молоток і спеціальні захисні окуляри, щоб ви могли просто-напросто розбити його", - пояснив один з організаторів акції Лорі Раймондо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Людський мозок за необхідності вміє стирати непотрібні спогади

Тим, хто дізнався про "машину зі знищення поганих спогадів" тільки опинившись безпосередньо поруч з нею, надається можливість записати на папері все, що їх турбувало цього року прямо на місці. Для цього співробітники дають перехожим олівці та папір. Люди, які не бажають нести спогади про моральні проблеми в Новий рік, виливають на папір свої погані спогади і тут же знищують їх, намагаючись залишити все погане в старому році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчені навчились читати чужі спогади

Ця акція проводиться в Нью-Йорку з 2007 року. Один з її організаторів почерпнув цю ідею у свого старого приятеля, жителя мегаполісу, який розповів йому колись про давню традицію місцевих студентів розлучатися з неприємними спогадами.

Зараз ви читаєте новину «Перед Новим роком у Нью-Йорку погані спогади можна порізати або розбити молотком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі