четвер, 19 грудня 2019 15:01

Пастель, екрю і сріблястий: в яких кольорах зустріти рік Білого Щура
14

У новорічну ніч прикрасьте домівку пастельними і сріблястими кольорами
Сукня кольору екрю
Колір тауп
Ніжне екрю
Екрю

Новий 2020 рік білого Щура варто зстрічати в одязі пастельоних, білих і сріблястих відстінківю. Про це розповідає астролог Рената Раєвська у Facbook. Вона ділиться порадами, як і в чому зустріти прийдешній новий рік.

"Рік двоїстий, тому і рекомендації не однозначні. Точно одне - колір вбрання або ж частина його, повинен бути екрю, тауп, вохра.Тобто всі пастельні відтінки рожевого, ніжно-оранжеві, сірі і молочний. Покровитель року - Місяць. Тож якщо хочеш "задобрити" рік - одягай сріблясті прикраси. Це може бути як срібло, так і біжутерія, а біле золото взагалі підходить ідеально" - радить астролог.

"Стиль в одязі і чоловіка і жінки повинен бути ніжний, і обов'язково грайливий. Вашу загадкову лукаво-дитячу натуру потрібно повністю зібрати в образ. Розкрийте на якийсь час саме цю грань характеру. Добре, якщо у вас будуть по столу розкидані ягідні льодяники, а для дитини дитяче шампанське", - зазначає Рената Раєвська.

Для родючого року має бути на столі молоко. Телятина у вершковому соусі або торт з вершковим кремом ідеально підійдуть до столу

Головними двома стравами наи новорічном столі мають бути, за її словами телятина і торт.

"Місяць дає життя, це символ матері. Тому, для родючого року має бути на столі молоко. Телятина у вершковому соусі або торт з вершковим кремом ідеально підійдуть до столу.

Якщо ви хочете стати мамою, то випийте склянку молока перед тим, як сісти за стіл і підняти вгору шампанське під бій курантів. Це працює.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Україну чекає процвітання - астролог Рената Раєвська

Ялинка має бути прикрашена переважно в білих і срібних тонах. Червоний сховайте разом із зеленим і малиновим. Це вам не жарти! Хто хоче більше грошей? - сховайте в ялинку срібні монети. І буде вам щастя!" - пообіцяла астролог.

Екрю (фр. Écru, необроблений, невибілений) - блідо-сіро-жовто-коричневий колір, колір неотбелённого шовку або льону. Він близький до кольору топленого молока, слонової кістки і кремового.

На початку минулого століття поняття екрю не було. Представниками тієї епохи вживався загальний термін "беж" для визначення всіх пастельних відтінків, які мають хоч найменший натяк на блідо-жовтий і "кава з молоком". І тільки в 50-х роках ХХ століття екрю виділили як самостійний колір.

Тауп - це матовий сіро-коричневий відтінок, в якому при різному освітленні можуть проявлятися рожеві або бузкові нотки. Сіро-коричневий може "розкритися" і "заграти" різними фарбами, якщо йому підібрати незвичайну кольорову пару. Наприклад, в інтер'єр кольору капучіно прекрасно впишуться металеві деталі, срібляста побутова техніка, сталеві плафони, столи і стільці з хромованими ніжками.

Колір вохри - від світло-жовтого до коричнево-жовтого і темно-жовтого. Вохра - досить широкий спектр тонів і відтінків жовто-оранжево-коричнево-червоних кольорів. Назва дана на честь природного пігменту залізовмісного мінералу вохри.

Зараз ви читаєте новину «Пастель, екрю і сріблястий: в яких кольорах зустріти рік Білого Щура». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі