вівторок, 11 жовтня 2011 08:49

Батько помилково привів сина в духовну школу

Батько помилково привів сина в духовну школу

У Мілані батько повинен був відвести свого сина в початкову школу. Але так як сім'я нещодавно переїхала, чоловік не дуже добре орієнтувався в новому кварталі, тому відвів його не в звичайну школу, а в духовну, що знаходилась поруч. Черниця, яка зустрічала дітей на вході, теж не відразу зрозуміла помилку. Батько швидко пішов, тому що не хотів, аби його старша дочка запізнилась до школи.

Коли дітей почали розподіляти по класах, черниці помітили помилку, бо імені хлопчика, написаного на рюкзаку, не було в списках учнів. Черниці хотіли подзвонити хлопчикові додому, але номер телефону не був вказаний на портфелі, тому вони звернулися в поліцію.

Співробітники поліції, які прибули на місце події, почали перевіряти список мешканців у цьому районі, однак родина хлопчика ще не значилась у ньому. Тому поліцейським довелося перевірити списки інших районів. Врешті-решт вони дістали потрібний телефон і подзвонили хлопчикові додому.

Розсіяний батько, в свою чергу, зателефонував до школи, до якої, як він думав, він відвів сина. Йому відповіли, що хлопчика в школу ніхто не заводив. Тоді глава сімейства звернувся в поліцію, де йому розповіли про те, що трапилось.

Сам хлопчик ні про що не здогадався і провів день з новими друзями в духовній школі. На наступний день він пішов у звичайну школу, повідомляє Corriere della Sera.

Зараз ви читаєте новину «Батько помилково привів сина в духовну школу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі