вівторок, 09 серпня 2011 10:25

Наречені приїхали до церкви на автопідйомниках

Китайська подружня пара Конг Кінган та Шен Лікун у день весілля замовили замість лімузинів та ролс-ройсів звичайні автопідйомники. Причиною цього, за твердженням самих молодят, стало те, що зустрілись вони завдяки цьому транспортному засобу, коли Конг працював водієм, а наречена Шен продавала автопідйомники.

Тому на згадку про їхню особливу зустріч на власне весілля вони вирішили орендувати не один, а декілька таких автомобілів та влаштувати справжній парад у місті Ксінтай провінції Хебей.

Автор: Фото: Metro
 
Починаючи з 8-ї ранку автопідйомники їздили містом, почавши свій шлях від будинку нареченого. Забравши наречену з дому, пара вирушила на незвичних для весільної церемонії автомобілях до церкви.

Друзі закоханих, сівши за кермо інших автопідйомників, утворили справжній весільний кортеж.

І, незважаючи на невисоку швидкість транспортного засобу, пара приїхала до церкви об 11.30, після чого відбулась урочиста церемонія.

Вийшовши з церкви, Шен сказала: "Я люблю Конга за те, хто він є, а не за його автомобіль. Неважливо, яким авто він заїхав сьогодні за мною, цей парад я пам'ятатиму завжди".

Зараз ви читаєте новину «Наречені приїхали до церкви на автопідйомниках ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі