середа, 27 грудня 2023 17:14

Справжня нісенітниця: назвали найбезглуздіші подарунки на Новий рік

Справжня нісенітниця: назвали найбезглуздіші подарунки на Новий рік
Назвали найбезглуздіші подарунки на Новий рік Фото: pinterest

Головними атрибутами новорічного свята є не лише ялинка та застілля у компанії друзів, а й подарунки для усіх. Щоб не розчарувати своїх рідних і не зіпсувати їм настрій, важливо вдало обрали презент.

В американській соцмережі Reddit користувачі розповіли, які безглузді подарунки їм дарували.

Фото в рамці

"Мої бабуся та дідусь подарували моїм батькам фотографію випадкового маленького хлопчика у рамці, і досі ніхто не знає, хто це", - написала одна користувачка.

Інструмент для вимірювання розміру взуття

"Мені подарували інструмент для вимірювання розміру взуття. Суцільнометалевий, який можна побачити у взуттєвому магазині", - зазначив інший учасник теми.

Годівничка для птахів

Серед дивних презентів була і годівничка.

"Годівничка для птахів з насіння. Цікаво, який сенс у цьому подарунку? Розробники хотіли, аби птахи самі ж її з'їли?" - написав користувач.

Торт, що викликає алергію

Та були ще курйози з їстівними подарунками.

"Моя мама приготувала на десерт ананасовий торт і сказала, що він мій улюблений... Але у мене алергія на ананас," - повідомила дівчина.

Зуби мудрості

Але наступна історія ще більше дивує.

"Перший подарунок, який я відкрив, сказав, що він від моєї мами. Там була невелика скринька, в якій я знайшов чотири корені. Моя сестра починала нервувати, бо це були її зуби мудрості", - поділилася дівчина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що подарувати братові на свята - цікаві ідеї

Також юзери писали про зубну пасту для відбілювання, п'ять нарізок для сиру, три однакові графіни чи набір алкоголю для того, хто вже давно не вживає його.

В грудні багато українців починають вибирати і купувати подарунки для своїх близьких на Новий рік.

Завжди постає дилема, що подарувати мамі у цей день.

Gazeta.ua підготувала добірку, що який презент потішить і не розчарує вашу маму, навіть якщо у неї все є.

Порад, звичайно, в цьому обговоренні фоловери не дають, проте більшість вважає, що краще наперед спитати про вподобання чи бажання, аніж потерпіти фіаско з подарунком.

Зараз ви читаєте новину «Справжня нісенітниця: назвали найбезглуздіші подарунки на Новий рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі