понеділок, 05 березня 2012 11:52

На Алтаї прихильники зимового плавання прийшли на вибори в самих трусах

На Алтаї прихильники зимового плавання прийшли на вибори в самих трусах

У Барнаулі більше десяти членів клубу любителів марафонського зимового плавання прийшли в день виборів президента РФ на виборчу дільницю в трусах і купальниках.

"Наша поява на виборчій дільниці в такому вигляді не випадкова, тому що ми звертаємо на себе увагу здорових і спортивних людей. Ми в такому вигляді виходимо на вибори вже вчетверте і ця цифра не остаточна, плануємо на наступних виборах об'єднатися з усіма моржами Сибіру і йти голосувати одночасно, кожен у своєму місті", - сказав лідер алтайського клубу "Білі ведмеді" Олександр Зеленецький.

Однак, як розповів голова виборчої дільниці № 124 Володимир Карбишев, де голосували алтайські "моржі", інші виборці скаржилися на присутність спортсменів.

"Виборці скаржаться, тому ми просимо піти моржів. Адже моржі де повинні бути? В ополонці ", - сказав Карбишев.

Після голосування "моржі" вийшли на майданчик перед ліцеєм Сигма, де розташована виборча дільниця, і зробили кілька акробатичних трюків.

Це вже не перша подібна акція алтайських моржів - 4 грудня 2011 напівголі чоловіки і жінки в купальниках голосували на виборах до Держдуми РФ.

Зараз ви читаєте новину «На Алтаї прихильники зимового плавання прийшли на вибори в самих трусах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі