вівторок, 02 серпня 2016 11:52

Морозиво на кукурудзі — винахід кондитера в Японії

Морозиво на кукурудзі — винахід кондитера в Японії

Відомий французький кондитер Домінік Ансель переїхав працювати до Японії. Там він створив незвичний десерт - кукурудзяне морозиво. До складу продукту входить добре подрібнена центральна частина молодого кукурудзяного качана.

Морозиво прикрашають зерна кукурудзи воскової стиглості та карамельний сироп. Замість вафельного стаканчика використовується цілий кукурудзяний качан. Його маринують в соєвому соусі та запекають на грилі. Морозиво поєднує в собі кілька смаків: солодкий, солоний та умами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Морозиво з м'яса на смак вершково-шоколадне та коштує 2,5 $

Зараз ви читаєте новину «Морозиво на кукурудзі — винахід кондитера в Японії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі