пʼятниця, 06 грудня 2013 18:26

Містичний інтер'єр та ажурні люстри - витончена квартира Патрісії Каас в Парижі
5

Квартира відомої співачки Патрісії Каас дуже нагадує її сценічний образ: чорні боа, мінімалістичні сукні - така собі неоготична інтерпретація епохи джазу.

Її апартаменти в класичному особняку нагадують декорації фільмів Тіма Бертона:в квартирі панує глибокий чорний колір. До оформлення квартири Каас не запрошувалапрофесійних архітекторів, декораторів, а вирішила покластися на власне чуття. Співачка захотіла з'єднати в інтер'єрі традиції і сучасність, крихкість і масивність. Так з'явилися кімнати, де мармурова чорно-біла підлога сусідить з пухнастими килимами-шкурами, а суворі столики в шашечку - з ажурною люстрою Brand van Egmond.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У листопаді в столиці розкупили елітну нерухомість

Створювати чорно-білий інтер'єр - завдання не з легких.Дуже важливо дотриматися потрібного балансу. Ось і тут монохромність розбавляється яскравими аксесуарами та картинами. Кімнати виглядають кінематографичніми і нагадують старі фотографії, в яких ретушери яскраво виділяли певні відтінки.

Зараз ви читаєте новину «Містичний інтер'єр та ажурні люстри - витончена квартира Патрісії Каас в Парижі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі