четвер, 21 лютого 2013 10:46

Лідер Бразилії зустрілась з Медведєвим у одній туфлі

Під час зустрічі прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва з президентом Бразилії Ділмою Руссефф відбулося незначне порушення правил протоколу, яке не залишилося непоміченим серед журналістів. Вся офіційна та ділова частина переговорів пройшла строго за планом, але від журналістів не сховався той факт, що глава Бразилії зустрічала російського прем'єра в одному черевику. Цікаво, що для бразильських ЗМІ це не стало несподіванкою, пише NEWSru.com.

Декілька днів тому Руссефф під час карнавалу в місті Салвадоре, на якому відпочивала глава держави, Руссефф спіткнулася і зламала великий палець ноги. У зв'язку з цією обставиною їйдовелося накласти спеціальну пов'язку, яка не дозволила їй вдягти взуття.

Тому президенту Бразилії довелося зустрічати Дмитра Медведєва лише в одному черевику, а на іншу ногу надіти вільний закритий капець. На думку журналістів, підібране за кольором взуття, хоч і розрізнялася за типом, але не впадало в очі. В цілому Руссефф виглядала дуже елегантно в червоному піджаку та чорних штанах.

Зараз ви читаєте новину «Лідер Бразилії зустрілась з Медведєвим у одній туфлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі