середа, 11 січня 2012 12:59

Через татуювання в іранця тиждень не припинялась ерекція

Через татуювання в іранця тиждень не припинялась ерекція

21-річний іранець зробив татуювання у вигляді літери "М" (ініціал його дівчини) на статевому органі. Після цього в нього почалась перманентна ерекція - відхилення в результаті якого кров не може відходити зі статевого органу.

Це називається неішемічний пріапізм. У випадку цього відхилення, кількість крові, що надходить до статевого органу є більшою, ніж виводиться звідти, тому підвищується тиск і виникає ерекція. Цей випадок був детально описаний у журналі Sexual Medicine.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кривошапко на згадку про дружину залишив татуювання

"Швидше за все, голка проникла занадто глибоко в пеніс, чим викликала створення артеріовенозної фістули ", - пишуть автори дослідження з Медичного університету в Керманшах (Іран).

Протягом 8 днів після татуювання іранець відчував біль у статевому органі, але ерекції не спостерігалось, але вже в наступні 7 днів ерекція тривала як вдень, так і вночі. Причому вона не була викликана статевим збудженням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майстер татуювання помстився екс-коханій малюнком екскрементів на спині

Для усунення цього недоліку потрібне медичне втручання, проте іранець відмовився від допомоги медиків і продовжує далі жити з таким станом свого статевого органу. Не зважаючи на постійну ерекцію, чоловік не шкодує про татуювання, пишеться в дослідженні. Проте лікарі радять утриматися від нанесення малюнків на свої статеві органи.

Зараз ви читаєте новину «Через татуювання в іранця тиждень не припинялась ерекція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі