субота, 13 квітня 2024 19:17

Головоломка з сірниками "зламала" мозок мільйонам. Перевірте себе

Щоб розгадувати головоломки з сірниками, треба бути кмітливими і уважними.

Ця загадка "зламала" мозок мільйонам людей, які намагаються її відгадати. Потрібно скласти з першої спроби найбільше число, пише jagranjosh.

Перед вами з сірників складене число 508. Гляньте уважно на ці цифри і подумайте, куди переставити деякі сірники.

Автор: jagranjosh
  Головна головоломка із сірниками: перемістіть лише дві палички, щоб зробити найбільше число за одну спробу
Головна головоломка із сірниками: перемістіть лише дві палички, щоб зробити найбільше число за одну спробу

Чи можете ви зробити найбільше число? Потрібно бути кмітливим і швидким, як іскра, щоб зробити найбільше число з сірником . Пам'ятайте, що вам потрібно зробити одну спробу, щоб виконати це завдання.

Ця візуальна головоломка перевірить ваші навички кількісного та критичного мислення. Ви дізнаєтеся, наскільки важливо мати сильні здібності до вирішення проблем і як поєднання кількісних і якісних даних може призвести до інноваційних рішень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Складіть з трьох сірників цифру "6": загадка, яка миттєво перевірить ваш рівень IQ

Згідно з дослідженнями, послідовне виконання цих розумових вправ підвищує точність та уважність.

Відповідь нижче

Відповідь, яку найбільше пропонують, - 51181. Вам просто потрібно пересунути верхню та нижню палички від 0 і поставити їх поруч із цифрою 8.

Інші можливі відповіді: 999 і 1503.

Сірникові головоломки - одні з найпоширеніших. Людям, які люблять розгадувати складні головоломки, обов'язково варто спробувати розв'язати цю.

Люди з високим IQ можуть впоратися з новою сірниковою головоломкою за лічені хвилини. Декому достатньо навіть декількох секунд.

Завдання таке: перетворіть рівняння 9-3=9 у правильне, прибравши лише одного сірника. Ви маєте необмежену кількість часу. Але ідеально, якщо вдасться розгадати за хвилину.

Зараз ви читаєте новину «Головоломка з сірниками "зламала" мозок мільйонам. Перевірте себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі