субота, 05 травня 2018 21:50

Єнот влаштував затримку рейсу на 6 годин

Єнот влаштував затримку рейсу на 6 годин
У Канаді єнот затримав рейс. Фото: Корреспондент.net

Єнот сховався в шлангу блоку кондиціонування повітря транспортного засобу. В результаті сильного потоку повітря тварину підняло в вентиляційну систему літака авіакомпанії Air Canada в аеропорту Торонто, що викликало затримку рейсу більш ніж на 6 годин.

Співробітники аеропорту виявили звірка тільки після того, як почалася підготовка літального апарату до роботи. Після підключення блоку кондиціонування до літака виявилися проблеми в роботі системи Embraer E190, після чого були викликані механіки для усунення несправності. Про це повідомляє CBC.

Очевидці повідомили, що персонал перебував в шоковому стані і тривалий час не міг скласти приблизний план дій.

"Це було дійсно чимось новим. Ніхто ніколи не бачив нічого подібного", - розповів пасажир рейсу і очевидець подій Деміен Лі. Він розповів, що протягом години після виявлення несправності навколо літака зібралося щонайменше 15 осіб, серед яких були навіть представники служби захисту тварин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Перевертають хату і скидають вазони" - сімейна пара показала домашніх єнотів

Проблема вирішилася після того, як механіки запропонували зняти деякі панелі літака. Звірка вдалося звільнити, після чого врятована тварина втекла.

У зв'язку з цим рейс AC1126 було затримано на кілька годин. Виліт повинен був відбутися о 14:50, а дістати єнота з вентиляції вдалося тільки о 20:30 за місцевим часом.

Авіакомпанія в якості компенсації надала пасажирам безкоштовні ваучери на їжу в аеропорту, а також знижку на наступний переліт.

Двоє єнотів влаштували погром в магазині. Збиток від погрому в магазині оцінюється в майже 50 тисяч гривень.

Зараз ви читаєте новину «Єнот влаштував затримку рейсу на 6 годин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі