субота, 20 липня 2024 23:25

Чому чоловікам не можна застеляти сімейну постіль

Чому чоловікам не можна застеляти сімейну постіль
Сімейне ложе: прикмети, до яких варто дослухатись Фото: pinterest

Безлад у ліжку може призвести до хаосу в особистому житті та проблем у сім'ї.

Є багато забобонів, які пов'язані з подружнім ложем. Розповімо, які з них можуть зіпсувати ваші стосунки, пише ukr.media.

Якщо ліжко вранці не застелили, не дозволяйте це робити чоловікові, навіть якщо самі вже спізнюєтеся, а він ще не поспішає. Або ж, навпаки, дозволяйте, якщо не хочете бути головною у сім'ї. Народна прикмета говорить: "жінка, яка постіль стелить, владу над чоловіком має".

Тож подумайте: хто в сім'ї господар, той нехай ліжко й упорядковує.

До речі, це не єдина прикмета про подружнє ліжко. Вважається, наприклад, що дружина не повинна перелазити через сплячого чоловіка, щоб не накликати на нього сім бід.

У ваше ліжко не можна укладати спати сторонніх, навіть якщо це родичі, яким ви на ніч поступилися сімейним ложем. Нічого страшного, вони посплять на дивані, а у вашій родині зате не з'явиться третій зайвий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шість правил, як поводитись з грішми, щоб вони "текли" рікою

Ще вважається, що сон під роздільними ковдрами або в різних ліжках послаблює шлюб. Але з цим можуть посперечатися психологи, які кажуть, що у такому разі у відносинах не з'являється рутина.

Також подружнє ліжко не повинно стояти перед дзеркалом. Згідно з прикметами, таку сім'ю чекають зради.

Коли чоловік зрадив, жінка починає докоряти і винуватити себе в цьому. Така практика неправильна та абсолютно шкідлива. Її потрібно міняти.

Це завдасть вам ще більше болю. Не робіть ці три помилки, якщо ваш обранець вам зрадив, тому що так вам буде важче пережити його зраду. Скажіть собі, що ви заслуговуєте на краще, ніж він, і ніколи не оглядайтеся назад.

Зараз ви читаєте новину «Чому чоловікам не можна застеляти сімейну постіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі