четвер, 05 вересня 2024 15:03

Яка в житті зірка "Конотопської відьми" Тетяна Малкова: 15 яскравих фото акторки
15

Тетяна Малкова
Фото: instagram.com/tannita_malkova
Тетяна Малкова
Тетяна Малкова
Тетяна Малкова
Тетяна Малкова

Українська акторка Тетяна Малкова стала впізнаваною після виходу повнометражного містичного фільму "Конотопська відьма". У картині зіграла роль жінки, яка зреклася чаклунських сил і закохалася у звичайного хлопця. А після того, як росіяни вбили її коханого на початку війни - почала мститися ворогу.

У фільмі глядач бачив знаменитість здебільшого у гримі, а Gazeta.ua пропонує переглянути, яка Тетяна у повсякденному житті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дуже нерегулярна історія" - Анастасія Цимбалару сказала, скільки заробляє під час війни

Судячи з фото, найчастіше зірка постає у класичному стилі. Одягає шкіряні спідниці, однотонні костюми та витончені сукні. Малкова влаштовує фотосесії у образах кежуал - джинсах і майках, які підкреслюють її струнку фігуру.

Обирає мінімалістичні аксесуари та ніжні відтінки в аутфітах. Щодо макіяжу - надає перевагу природності.

Зараз жінці 35 років. З початку війни вона підтримує ЗСУ і все частіше знімається в українському кінематографі.

Український Оскарівський Комітет назвав чотири фільми, які можуть представити Україну на кінопремії "Оскар" у категорії "Найкращий міжнародний повнометражний фільм". У відборі візьмуть участь два документальних і два художніх фільми. Переможця серед фільмів буде обрано 9 вересня 2024 року.

Зараз ви читаєте новину «Яка в житті зірка "Конотопської відьми" Тетяна Малкова: 15 яскравих фото акторки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі