четвер, 15 грудня 2011 10:47

"Чоловік-магніт" утримав на собі 50 ложок і автомобільний капот
9

Фото: Фото: Новости-Грузия

Житель міста Марнеулі (Східна Грузія) 40-річний Етібар Елчієв, відомий як "людина-магніт", який володіє здатністю притягувати метал, в середу, 14 грудня, в Тбілісі продемонстрував можливості своїх біоенергетичних ресурсів, претендуючи на світовий рекорд і включення до Книги рекордів Гіннеса.

Встановлення рекорду проходило в одному з корпусів Грузинського технічного університету.

Як повідомляє агенство "Новости-Грузия", Елчієв, роздягнувшись до пояса, утримував на тілі 50 залізних ложок. Після цього він продемонстрував ще більш унікальні можливості, утримуючи півхвилини на грудях залізний капот вагою в 14 кілограм. На ньому стояла людина, що важить 92 кілограми. Таким чином загальна вага вантажу склала 106 кілограм.

"Людина-магніт" Етібар Елчієв володіє великою внутрішньою енергією", - сказав глава спортивного клубу "Рекорд" Шота Келдішвілі, підкресливши, що досягнення претендують на включення до Книги рекордів Гіннеса.

За його словами, відповідна документація буде направлена до комісії Книги рекордів. Келдіашвілі каже, що до Книгу рекордів раніше увійшли люди, що володіють подібними здібностями, і останній рекорд зафіксував утримання 17 ложок.

Елчієв повідомив, що виявив незвичайні здібності 11 років тому, зрозумівши, що може лікувати людей.

"Мені було дуже погано, потім я відчув, що мене переповнює енергія, і виявив, що можу зціляти деякі хвороби... А рік тому я став притягувати металеві предмети - спочатку одну ложку, потім дві, три ... і з кожним днем я можу притягувати все більше металу", - сказав чоловік.

Він також повідомив, що наступного року має намір поставити новий рекорд, утримуючи на тілі до 150 кілограм.

Раніше повідомлялося про 6-річного Івана Стоільковіча з хорватського села Копрівніца, якого називають "людиною-магнітом". Він притягує до свого тіла металеві предмети. До нього липнуть ложки, вилки, металеві миски, сковорідки, телевізійні пульти та мобільні телефони. За раз може тримати на собі до 25 кг металу.

Зараз ви читаєте новину «"Чоловік-магніт" утримав на собі 50 ложок і автомобільний капот». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі