середа, 26 серпня 2009 13:46

Інтернет-автобус розробляли півтора року

Інтернет-автобус  розробляли півтора року

У Австралії з"явився перший інтернет-автобус, який дозволяє під час поїздки отримати доступ до Мережі, передає News.com.au. Автобус під назвою i-Commute буде для початку півроку курсувати по маршруту в місті Аделаїда.

Пасажири зможуть простежити за проходженням маршруту на двох ЖК-екранах і ознайомитися зі свіжими новинами. Bluetooth-модулі дозволять їм використовувати мобільні пристрої для ігор і обміну даними.

Автобус i-Commute розроблявся півтора року. На його створення пішло півмільйона австралійських доларів (418 тисяч доларів США).

Втім, це далеко не перший інтернет-автобус в світі. Ще на початку 2007 року в корпоративних автобусах Google з"явився вихід у Мережу, що дозволяє співробітникам розпочинати роботу вже в дорозі. Весною того ж року в Оксфорді на маршрут вийшли автобуси Oxfordtube, що надають пасажирам не тільки безкоштовний Wi-Fi, але і розетки для заряджання ноутбуків. Трохи раніше автобуси з доступом в інтернет бачили в Хельсінкі

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Інтернет-автобус розробляли півтора року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі