неділя, 18 грудня 2011 13:06

Астролог вирахувала, коли Тимошенко вийде на волю

Астролог вирахувала, коли Тимошенко вийде на волю

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко проведе Новий рік за ґратами, вважає столичний астролог Ірина Соломка.

"Юлія Володимирівна — стрілець за гороскопом, - каже астролог. - У цього знаку непростий зараз період. Особливі проблеми стрільці мають зі здоров'ям. Можуть з'явитися висипи на шкірі, проявитися алергія, якої ніколи до того не було. Через ослаблений імунітет ці знаки зодіаку більше хворітимуть на грип та вірусні захворювання типу кору та вітрянки".

Здоров'я Юлії Володимирівни, яка зараз сидить у Лук'янівському СІЗО, покращиться у січні.

"Їй уже треба лікувати язву, простуджений поперек. Головні болі має через протяги. Зараз її турбують важкі сни. Здоров'я покращиться у січні", - зазначила астролог.

На волю вийде наступного року.

"Юлія Володимирівна залишиться за ґратами як мінімум до січня, - каже астролог. - Понесе багато матеріальних втрат — хтось блокуватиме її банківські рахунки, матеріальної підтримки проситимуть родичі, хтось з рідних дуже швидко розтратить великі суми грошей. На любовному фронті у неї повний капут. З чоловіком вона у сварці, на межі розлучення. Дуже зблизилася з донькою".

Зараз ви читаєте новину «Астролог вирахувала, коли Тимошенко вийде на волю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі