вівторок, 27 вересня 2011 12:36

Аргентинець створив пристрій для начинки бананів

Аргентинець створив пристрій для начинки бананів

Місцевий винахідник з Аргентини створив пристрій, який допоможе начиняти банани карамельним кремом, медом або лікером.

На фрукт одягається новий пристрій, після чого середина банану виймається, а замість неї заливається наповнювач: карамель або мед.

"Коли я зрозумів, що можна поєднати карамельний соус із бананом і перетворити фрукт на десерт дуже акуратно, швидко та просто, то я подумав, що мій пристрій матиме успіх на ринку. І це стало ще одним стимулом", - коментує винахідник.

Фаршировані банани, традиційний аргентинський десерт. Раніше кухарям доводилось довго над ним працювати, а зараз це стало справою кількох рухів.

Банани в Аргентині взагалі дуже розповсюджений фрукт. У цій країні на початку ХХ століття була навіть так звана "бананова лихоманка". Його додають у звичайні страви та особливо багато рецептів існує щодо використання його в десертах.




Зараз ви читаєте новину «Аргентинець створив пристрій для начинки бананів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі