субота, 28 липня 2012 01:16

Японське щеня, подароване Путіну, прибуло до Москви

Японське щеня, подароване Путіну, прибуло до Москви

Цуценяпороди акіта-іну, якого японська префектура Акіта подарувала президенту Росії Володимиру Путіну, переданий представникам кремлівської адміністрації

Про це повідомило посольство Японії в Москві.

Про подарунок Путіну повідомив прем'єр-міністр Японії Йосіхіко Нода на зустрічі глав держав Японії і РФ, що відбулася в Мексиці 18 червня.

У заяві губернатора префектури Акіта Сатаке Норіхіса, поширеному посольством, підкреслюється, що рішення подарувати Акіта-іну Путіну, "великому любителеві собак", прийнято "на знак подяки за надану Росією допомогу постраждалому від сильного землетрусу і цунамі в березні місяці минулого року Північно-Східному регіону Японії ", а також" в знак вітання зі вступом на посаду Президента РФ ".

МЗС Японії раніше підкреслив, що подарунок ніяк не пов'язаний із запланованим на кінець тижня візитом до РФ глави японського МЗС Коїтіро Гемби.

Кличка цуценя - ЮМЕ, що означає "мрія".

Нагадаємо, в 2010 році прем'єр Болгарії Бойко Борисов подарував Путіну цуценя болгарської каракачанської вівчарки. Ім'я для щеняти - Баффі - придумав п'ятирічний хлопчик Діма. Крім того, у Путіна є лабрадор Коні.

Зараз ви читаєте новину «Японське щеня, подароване Путіну, прибуло до Москви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі