субота, 22 червня 2019 01:35

Як спортсмени виглядають без одягу
29

З 2009 року знамениті спортсмени знімаються оголеними для спортивного журналу ESPN. Мета - показати гарні тіла спортсменів і зафіксувати їх в момент гри. Але незважаючи на те, що в журналі частіше з'являються знімки спортсменів з ідеальними підтягнутими тілами, видання ставить під сумнів стандарти краси, що закріпилися в пресі, показуючи, якими різними можуть бути тіла спортсменів, які домагаються видатних результатів.

І слова метальниці молота Аманди Бінгсон підтверджують це: "Думаю, важливо показати, що спортсмени бувають самих різних типів фігур і комплекції". Спортсменка каже, що їй подобається її тіло - але до цієї впевненості в собі вона прийшла не відразу: її навіть вигнали з волейбольної команди за те, що вона була занадто повною і не змогла схуднути. Зараз Бінгсон каже, що прийняла себе і радить використовувати переваги свого типу фігури, яким би він не був. Цьому ж принципу слід плавчиня Наталі Коглін: "Я хочу бути настільки успішною, наскільки це можливо. Якщо маються на увазі накачані руки, значить, так тому і бути".

Алі Крігер - американська футболістка і чемпіонка світу з футболу серед жінок.  Грає за жіночу національну футбольну команду США та за "Орландо Прайд" Національної жіночої футбольної ліги.
Алі Крігер та її партнерка по команді  Ешлін Харріс повідомили, що незабаром одружаться. Спортсменки 10 років тому зустрілися в складі збірної США, і в них зав'язався роман.
Вінус Вільямс - американська тенісистка, п'ятиразова переможниця турніру Вімблдон і дворазова переможниця US Open в одиночному розряді, 4-кратна олімпійська чемпіонка.
Олександра Райсман - американська гімнастка, триразова олімпійська чемпіонка, дворазова чемпіонка світу в команді, багаторазова чемпіонка США, переможниця етапів кубка світу.
Олександра Райсман - американська гімнастка

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пишнотілі і красиві: зірки, які не соромляться своєї фігури

Зараз ви читаєте новину «Як спортсмени виглядають без одягу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі