середа, 10 червня 2009 09:28

Acer випустить перший 3D-ноутбук

Acer випустить перший 3D-ноутбук

Компанія Acer збирається випустити в жовтні поточного року 15,6-дюймовий 3D-ноутбук. Модель була розроблена за участю тайванського виробника комп"ютерної техніки Wistron. Про це виданню Digitimes розповів віце-президент підрозділу Acer з мобільних комп"ютерів Кемпбелл Кен (Campbell Kan).

Ноутбук буде здатний відтворювати 3D-фильмы, а також завдяки спеціальному ПЗ зможе конвертувати звичайне відео в псевдо3D-формат. Невідомо, буде новий лептоп підтримувати 3D-игри чи ні, але для досягнення ефекту тривимірності користувачам знадобляться стереоскопічні окуляри.

3D-ноутбук - один з перших серед нових продуктів Acer, який працюватиме під управлінням Windows 7, так що, його запуск відбудеться не раніше офіційної презентації нової ОС від Microsoft.

Крім того, Кен повідомив, що Acer веде розробки ноутбука з 3D-екраном, який можна буде проглядати без стереокулярів, але в даний час є деякі труднощі з апаратною частиною, тому складно сказати, як скоро дана модель з"явиться на ринку.

Також Acer планує представити весною-літом 2010 р. третє покоління своїх нетбуків, які багато в чому стануть схожими на мобільні інтернет-пристрої або смартбуки на базі Qualcomm.

За матеріалом Mobilnik.ua

Зараз ви читаєте новину «Acer випустить перший 3D-ноутбук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі