понеділок, 30 липня 2012 13:50

81-річний дідусь шокує односельців акробатичними вправами

Житель герцеговинського селища Стоц, 81-річний Накіф Черіч, вже не перший рік дивує своїх односельців здоров'ям і пластичністю. У Стоці він — справжня легенда, бо у своєму віці легко виконує дивовижні акробатичні вправи.

"Треба бути міцним і сильним, а я з дитинства мусив бути саме таким. Я народився у 1931-му році, пройшов Голгофу Другої світової війни. Після неї потрапив до Французького іноземного легіону. Став дуже пластичний, бо постійно займався гімнастикою", - розповідає Накіф секрет своєї молодості.

За словами Черіча, сила - це все ж не головне.

Автор: Фото: Mostarski dnevni list
  Накіф Черіч
Накіф Черіч

"Все — у голові, у глибокій концентрації. Звичайно, сила і міць — це важливі елементи, але не вирішальні, - розповідає Черіч. - Важливо те, що я жодного разу в житті не мав цигарки в зубах і не пробував смак алкоголю."

Люди, які знають старенького Черіча, нікому не радять попадатися під його важкий кулак, бо й досі знають: де Черіч схопить сильно — буде перелом.

Українські хлопці вразили своєю силою на змаганнях зі Street Workout

"Є кілька точок на тілі, в яких людина найуразливіша і, щоб її здолати, взагалі не потрібно великої сили! Достатньо лише трохи сильніше надавити — і можеш людину повністю "вимкнути", а то й убити", - пояснює Накіф.

Накіфу Черічу багато разів пропонували зніматися у кіно. Досі його любить жіноцтво і Черіч відповідає їм взаємністю. Спокійний та енергійний 81-річний дідусь в усіх викликає лише повагу і захоплення.

Зараз ви читаєте новину «81-річний дідусь шокує односельців акробатичними вправами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі