вівторок, 19 червня 2012 14:45

Українські хлопці вразили своєю силою на змаганнях зі Street Workout
15

Хлопцям справді є що показати
Прихильники стилю не просто "качають залізо"
А розвивають тіло у конкретних вправах
Таких силачів усе більше в Україні
Street workout "затягує" навіть малих хлопців

Популярне нині в Україні чоловіче захоплення — Street Workout — збирає навколо себе усе більше прибічників та бажаючих стати сильними, красивими і здоровими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День смерті Шухевича відзначили масовою пробіжкою та моржуванням

10-го червня у Севастополі вперше проходили змагання у стилі Workout. Як запевняють його учасники, Workout - це ефективна фізична база для спорту та функціонального розвитку власного тіла. Такі заняття призначені для тих, хто хоче розвинути в собі величезну силу та неймовірну витримку. Прихильники workout зараз прагнуть об'єднуватися і підвищувати ефективність тренувань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Пересопниці лицарі штурмували княжу садибу

Хлопці цього стилю починають тренуватися фактично на усьому, що бачать навколо себе, навіть один на одному. Це може бути класичний спортивний турник, дерева, паркани, металічні конструкції, кам'яні плити, стіни та парапети. Кажуть, займатися цим справді захопливо. Втім, не менш захопливо споглядати такі змагання зі сторони.

Зараз ви читаєте новину «Українські хлопці вразили своєю силою на змаганнях зі Street Workout». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі