четвер, 05 квітня 2012 21:49

Львівська молодь повстала проти брехні

Сьогодні у Львові близько 40 людей прийшли під міську раду вимагати у чиновників обіцяний минулого року спортивний майданчик.

Акцію організувала молодіжна ініціатива ЗСУВ (Здоровий спорт українських вулиць).

"29 вересня 2011 року ми провели першу акцію з вимогою побудувати нормальний спортивний майданчик, - розповіла Ярина Волошин. – Нам пообіцяли, що він буде до 2012 року, проте вже пройшло понад півроку, а обіцяного немає. Тому ми сьогодні прийшли сюди вимагати те, що

"Коли ми почали спілкуватися із Наталею Федорович (начальник управління молоді, сім'ї та спорт Львівської міськради), то спершу вона вимагала, щоб ми знайшли того, хто побудує майданчик, - розповів Михайло Козира, один з протестувальників. – Коли знайшли, то сказала, що велика сума. Знайшли дешевше вона захотіла безпосередньо зустрітися із керівником фірми, а потім сказала, що не має грошей у бюджеті і вона не має часу на нас".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молодь в Україні стала менше хворіти на ВІЛ/СНІД

Під час пікету молодь просила чиновника вийти до людей, проте чиновники нічого не почули.

Представники руху "street workout" під час акції продемонстрували кілька трюків.

Після акції близько 30 людей піднялися до чиновниці у кабінет, проте вона звинуватила молодь у брехні і заявила, що нічого не обіцяла минулого року.

Зараз ви читаєте новину «Львівська молодь повстала проти брехні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі