середа, 14 вересня 2011 15:50

69-річний дідусь, який повністю покрив своє тіло тату, хоче потрапити до Книги рекордів

69-річний Томмі Уеллс з Великобританії давно визнаний найтатуйованішим прадідом у себе в країні, а тепер претендує на цей титул у всьому світі.

Незвичайний британець цілих 52 роки свого життя присвятив набиванню на своє тіло татуювань, а тепер хоче, щоб його рекорд був відзначений у Книзі рекордів Гіннеса.

Усього на тілі прадіда з міста Уорслі (Великий Манчестер), який зробив перше тату на руці у віці 17 років, неймовірна кількість татуювань - вже ціла тисяча креативних малюнків.

Таким чином у Томмі Уеллса немає й сантиметра на тілі без татуювання - незмивним бодіартом вкрите все - руки, ноги, шия, тулуб, спина, підошви ніг, сідниці, вся голова, вуха, щоки, губи й навіть геніталії.

Останнє тату, яке зробив цей дивовижний чоловік на потилиці, - "Я любитиму тебе завжди, з любов'ю Томмі" (I love you always, love Tommy). Це татуювання Томмі присвятив своїй дружині Сандрі, яка померла сім років тому у віці 61 року, після того, як вони прожили 44 роки разом.

Саме Сандра, яка за все своє життя не зробила жодного татуювання, вмовила Томмі зробити своє перше тату, після чого британцеві настільки сподобалась ця розвага, що він витратив тисячі фунтів стерлінгів на те, аби покрити татуюваннями все своє тіло.

Діти Томмі Уеллса теж захопилися татуюваннями, але він упевнений, що їм не вдасться побити його рекорд.

Зараз ви читаєте новину «69-річний дідусь, який повністю покрив своє тіло тату, хоче потрапити до Книги рекордів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі